Kategoriarkiv: Nyt fra Ø-udvalget

Ø-udvalget orienterer

Der indkaldes til orienteringsmøde torsdag d. 27.september kl. 19.00.

Mødet afholdes i klubhuset.

På mødet vil der blive talt om havnens økonomi og tanker omkring havnens fremtidsplaner – der kan ikke vedtages noget, da det kun kan ske på de årlige generalforsamlinger!

Læs mere her

Oprydning på Mågen

Søndag den 11. juni giver vi havneøen forårets ”ansigtsløftning”.

Kom og vær med.

Vi mødes til morgenkaffe og briefing klokken 09.00, arbejder nogle timer og spiser så et stykke brød sammen og glæder os over dagens resultat.

Vel mødt!!!!
Ø-udvalget

Ø – Udvalget orienterer

Traditionen tro holder Ø-udvalget orienterende møde for alle sejlere på Mågen. I år bliver det tirsdag d. 8. marts klokken 19.00 i klubhuset.

Sammen med klubbernes bestyrelser vil vi orientere om tiltag, der blev udført i 2015 og nye tiltag, der vil komme i 2016. Vi vil orientere om ’Vild med vand’ – projektet, samt bede om idéer fra jer til at fremme interessen for vores havneø, så vi kan få lidt mere liv og også gerne flere sejlere til havnen.

Ø-udvalg og bestyrelser håber at se rigtig mange sejlere denne aften.

På gensyn den 8.marts.
Ø-udvalget

 

Store oprydningsdag

20150910_130558a
 Torsdag den 26. november holder vi igen oprydningsdag på øen. Vi starter med morgenkaffe og lidt hjemmebag kl. 9.00 og tager derefter en tørn med at få vores havneø gjort pæn og indbydende til vintersæsonen.
Vi håber at se mange morgenfriske og arbejdsivrige medlemmer.
Venlig hilsen
Ø-udvalget.

Vild med vand

Hjem

Vild med Vand er et projekt FLID og Dansk Sejlunion i fællesskab har sat i vandet med Nordea Fonden som sponsor.  Ø-udvalget synes, vi skal være med i dette projekt, der betyder, at vi på forskellig vis skal vise vores havn frem.

Vi vil derfor opfordre alle medlemmer til at gå ind på hjemmesiden www.flidhavne.dk og læse om projektet. De, der efterfølgende skulle have lyst til at høre mere eller endda være med i projektet, kontakter så blot ø-udvalget evt. med en mail til havnekontoret.

Vi håber meget, der stadig er ildsjæle på vores havneø, så vi kan stable et godt tilbud på benene.

Sejlerhilsner

Ø-udvalget