Persondataforordningen

Dine private oplysninger hos SHS

Persondataloven erstattes af persondataforordningen den 25. maj 2018. Idrætsforeningerne i Danmark har i mange år været underlagt lovregler for behandling af personoplysninger. Men fra den 25. maj 2018 gælder der nye regler, nemlig EU’s persondataforordning og en ny dansk databeskyttelseslov.

Forordningen medfører en skærpelse af nogle af de pligter, der følger med, når SHS beder om personoplysninger, f.eks. forpligtelser om dokumentation for, hvordan SHS behandler personoplysningerne, og om orientering af dig som medlem af SHS, hvordan disse oplysninger bruges.

Lidt forenklet sagt kræver forordningen, at SHS som dataansvarlig har vurderet forholdene og truffet fornuftige beslutninger. Bestyrelsen har derfor udarbejdet en privatlivspolitik. Denne kan læses her

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at spørge formanden.

Bestyrelsen”